UA-177212398-1 Ce pot face pentru mine, ca sa-mi fie si mai bine … cu mine
top of page

Ce pot face pentru mine, ca sa-mi fie si mai bine … cu mine

Poate suna ciudat, dar din ce in ce mai multi psihologi afirma ca daca tu nu esti fericit si impacat cu tine, acest lucru afecteaza si relatiile cu cei din jur, atat in familie, cat si in societate.

Dar oare cati oameni mananca in mod constient? Sau e necesar sa apara o problema serioasa de sanatate, ca diabetul de pilda, pentru ca noi sa ne dam seama ca ceva nu merge?

In familia noastra asa s-a petrecut. Si am inceput sa cercetam ce am gresit si am ajuns la concluzia ca modul de alimentatie, coroborat cu felul de a vedea si de a depasi problemele vietii, au dus la acest rezultat.

Suntem minte, trup si suflet, si nu le putem separa. Chiar si in medicina se discuta tot mai mult de observarea organismului uman ca intreg, ca sa poata fi descoperita cauza bolii.

Ca sa-mi fie bine cu mine, trebuie sa ma gandesc si la mine. Si nu e vorba de un mod egoist de a vedea lucrurile, ci de asumarea raspunderii si fata de tine insuti. Ne luptam toata viata sa-i ajutam pe cei din jur, sa le creem conditii optime, dar cu noi cum ramane ?

In cazurile fericite, mai avem pe cate cineva care ne sesizeaza efortul si ne intreaba cum ne mai simtim. Suntem crescuti in familie si in societate ca sacrificiul este inerent pentru a-ti realiza visele, pentru a duce o viata cat mai fericita si indestulata. Dar drumul ? Ne invata cineva despre drum ? Sau cum sa depasim obstacolele fara a fi afectati, uneori iremediabil ?

Sa avem grija de noi si de sanatatea noastra. Si pentru noi, si pentru cei dragi, si pentru societate. Sa mancam ce trebuie si cand trebuie, sa facem un pic de miscare zilnic. Mai ales acum vara, e o placere si o bucurie. Sa citim o carte buna, avem atatea alegeri ! Sa imbinam armonios munca si activitatile care sa ne furnizeze o stare de bine. Sa fim si cu noi, pentru noi si pentru buna noastra sanatate. In acest fel, vom fi mai buni si mai ingaduitori si cu ceilalti. Chiar si la volan.

Pe noi, dieta ketogenica/low carb ne-a ajutat sa ne schimbam viata. De aceea, am luat hotararea sa vorbim despre ceea ce consumam, si am scris impreuna o carte de retete, de folos pentru cei care doresc un UPGRADE. E la promotie de vara.

27 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page