UA-177212398-1 Keto Romania - Impreuna, pentru o sanatate mai buna!
top of page

Keto Romania - Impreuna, pentru o sanatate mai buna!

Actualizată în: 5 feb. 2023



Luna septembrie, un nou inceput de an scolar si universitar.


A sosit luna septembrie, echivalentul sfarsitului de vara, al vacantelor insorite, dar si un nou start in activitate. La serviciu sau la scoala, ne gandim cu drag la lunile de vara. Partea la care trebuie sa lucram cu totii, dincolo de stimulul profesional, dar in directa legatura, este revenirea la greutatea normala corporala a marii majoritati dintre noi.

La all inclusive sau pur si simplu pe cont propriu, vacanta este despre relaxare. Relaxarea este minunata si necesara pentru minte, trup si suflet, dar si un prilej minunat de a petrece timp pretios cu familia. Insa ce facem cand ne intalnim ? Ba o gustarica, ba o mancarica, ba o bauturica. Si, aproape fara sa ne dam seama, devenim mai rotunjori.

Asadar, am revenit la lucru. E necesar sa ne revenim si sub aspect corporal, sa fim bine cu noi insine. Cea mai la indemana solutie este dieta, stabilirea unui program al meselor, precum si a continutului farfuriei. Putin, si de calitate.


Dieta keto/low-carb ajuta la redobandirea siluetei avute anterior vacantei. Daca mai adaugam si un post intermitent, in functie de starea de sanatate a fiecaruia dintre noi, ajutam organismul foarte mult sa aiba perioade de odihna. Adica sa nu mancam decat intre orele alse de noi, de pilda intre 12-19, iar in restul timpului, cafea, apa, ceai, dar toate neindulcite. Sa ajutam organismul sa utilizeze, la nevoie, excedentul de grasime acumulat peste vara.


Un alt pont ar fi sa ne facem un bun obicei de a avea si o activitate fizica : alergare, sala, aerobic, inot, tenis, drumetie, fotbal, sau orice ne place si ne mareste cantitatea de endorfine, producandu-ne o stare de fericire si implinire. Cantarul ne va arata destul de repede, cam in cateva zile, daca progresam spre eliberarea corpului de toxine si de kilogramele in plus.


Merita incercat, rezultatele vor fi surprinzatoare si, dincolo de starea fizica generala buna, concentrarea intelectuala va fi la cote maxime. Exact ceea ce avem nevoie. Caci organismul odata eliberat inseamna ca triada umana minte-trup-suflet se va afla la cote maxime, dar si in echilibru.


Mult succes tuturor, copii si adulti, si o toamna rodnica !


Alege sa progresezi, nu sa fii perfect !

20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page